Se apropie ziua Tuturor Sfintilor. Termenul cel mai frecvent utilizat în Biblie care denumește sfințirea este ,,hagios”, el ,,exprimând ideea de separare, pus la o parte ”

200 de oameni mi-au aparut in cale pana acum. Am lista intr-un caietel (de fapt in vreo 5) si adaug la ea orice new entry. Odata scris ramane acolo. Nu din interior i-am iubit pe toti, nu eu i-am iubit. Am simpatii si antipatii, intelegeri si neintelegeri ca si oricare. Oricum pentru mine sunt toti sfinti si toti vii in veci vecilor. Asa cum am primit eu pe Cristos, care pe mine asta si nu pe alta ma vrea , asa il si marturisesc. El va vrea pe toti.

200 de oameni la rugaciune, 200 de suflete in grija Maicutei Sfinte , 200 de spirite insetate de Spirit Sfant, 200 de candidati la Imparatia Cerurilor. Sa le fie iertate toate. Sa se topeasca si sa fuga de la ei orice inselaciune si intristare. Cel care i-a iubit dinainte de a fi conceputi in pantecele mamelor lor, Acela sa ii si tina pe toti aproape de El, sa ii faca sa cunoasca puterea Invierii Lui asupra intregii creatii.  Amin.

Reclame