Iti multumesc Doamne, pentru ca suntem doar Tu si cu mine, si ca Tu nu ma compari cu nimeni, si ma vei judeca doar pe mine, ca si cum as fi primul si ultimul om.

Iti multumesc Doamne, ca ai pus in mine o lumina de nestins, care nici toata multimea pacatelor, nici intunericul patimilor mele nici ura vrajmasului nu a putut-o stinge.

Iti multumesc Doamne ca esti acolo cu mine si ma mangai aproape palpabil atunci cand eu insami sunt atat de scarbita de ale mele incat nu mai pot suporta.

Iti multumesc Doamne, pentru ca nici o rugaciune de a mea nu a ramas neauzita.

Iti multumesc Doamne, ca mi-ai aratat ca Tu esti Unicul si Singurul meu Domn si Dumnezeu si ca mi te-ai daruit mie cu atat umilinta incat chiar si inima mea de piatra s-a inmuiat.

Iti multumesc Doamne pentru cei ce mi-au dorit binele si pentru cei ce mi-au dorit raul, ca toti ma ajuta sa cresc in iubire catre Tine , si pentru ca m-ai invatat ca oamenii de fapt nu pot sa faca nimic celui ce este cu Tine.

Iti multumesc Doamne pentru toate clipele mele de luciditate cand am putut sa vad clar mizeria in cate ma aflu si sa strig catre tine, nedorind nimic altceva decat prezenta Ta.

Iti multumesc Doamne ca mi-ai luminat lumea dinauntru si ca am putut sa vad ca nu este nimeni mai pacatos decat mine, si ca nu este pacat pe care sa nu-l fi savarsit, ca astfel sa imi dau seama ca tot binele este darul Tau si nu meritul meu.

Iti multumesc Doamne ca ai daruit credinta la atatia oameni din jurul meu , care imi vorbesc despre Tine, si fac sufletul meu sa tresalte de bucurie.

Iti multumesc Doamne pentru toata iubirea pe care am primit-o de la cei din jurul meu, si care stiu ca de la Tine este.

Iti multumesc Doamne pentru ca ai permis unei pacatoase ca mine sa bucure vreodata pe cineva, asa de rar si asa de putin cum am facut-o dar totusi infinit de mult pentru cineva atat de mic ca mine.

Iti multumesc pentru parintii mei, pentru bunicii mei si fratii mei si pentru toti prietenii mei.

Iti multumesc Doamne pentru toata nelinistea pe care am simit-o mereu inca din copilarie, si pentru ca ea nu s-a potolit decat cand Te-a gasit, si totusi nu de tot,  pentru ca nelinistea aceasta ma aduce mereu inapoi la Tine.

Iti multumesc Doamne ca imi arati in fiecare zi cat ne esti de credincios ca sa invatam si noi asta, si cat de mult ne iubesti ca sa invatam si noi sa ne iubim.

Iti multumesc Doamne ca mi-ai aratat ce este fericirea adevarata, ca astfel lumea aceasta sa nu ma mai poata amagi pana la capat cu putinile si trecatoarele ei placeri.

Iti multumesc Doamne pentru ca acum stau si vorbesc cu Tine in loc sa fac orice altceva, si ca stiu ca sta inseamna ca din nou Tu m-ai cautat, pe cand eu in fiecare zi ratacesc.

Iti multumesc Doamne pentru ca am atat speranta in mine.

Iti multumesc Doamne pentru tot.

Te iubesc Doamne din toata inima mea, Tu esti mostenirea mea, Tu esti puterea mea, Tu esti fericirea mea, Tu esti viata mea, Tu esti tot ce am.

Reclame